Den perfekte sandal til en hverdag med mange skridt

By:

Jeg ved, at jeg ikke er den eneste kvinde, som har hverdage, hvor der bliver taget rigtig mange skridt. Det er en naturlig del af rigtig mange kvindelige erhverv, uanset om det er pædagog, sygeplejerske, rengøringskone eller noget helt fjerde. Ens er det i hvert fald, at der bliver lagt en del pres på fødderne i løbet af en helt normal hverdag, og at fødderne i øvrigt kan få det ganske varmt, hvis det også er varmt udenfor.

 

For nyligt har jeg dog fundet et sko-mærke, som yder mig alt det bedste på jobbet. Jeg er til daglig pædagog, hvilket betyder, at fødderne aldrig står stille. Man skal altid være et eller andet sted, og dagene kan blive enormt lange med ondt i fødderne. Derfor anbefaler jeg Rieker Sko, hvis produkter jeg hurtigt kom til at holde af. Når man tager skoene på, eller i mit tilfælde sandaler, så er man ikke et sekund i tvivl om, at fødderne bliver svøbt ind i kvalitet, hvor komfort og udseende bliver vægtet lige højt. Komfort, som efter mine erfaringer alt for ofte bliver nedprioritet, hvilket man først indser, efter at de er taget i brug.

 

Både støvler, sandaler og sko er en anbefaling værd

Rieker Sko er helt generelt en anbefaling værd. De laver nemlig alle deres produkter i høj kvalitet, hvilket resulterer i holdbarhed og høj komfort. Det er i hvert fald min erfaring, og den synes jeg bør deles med alle, som ligesom jeg længe har ledt efter et par sko, som er rare at have på hele dagen.

 

Ligeledes synes jeg, at Tondersko.dk, stedet hvor jeg handler netop Rieker Sko, er en anbefaling værd. Det er den webshop, som jeg hidtil har stødt på, hvor der er mest fokus på at sælge sko med høj komfort. Det har tydeligvis ikke gået ud over udseendet på de sko, som de sælger. Tværtimod så fandt jeg faktisk også et par klassiske herrestøvler til min mand, som han blev rigtig glad for.

Posted in: Rieker