Bliv forårsklar med ballerinaer fra New Feet

By:

Bliv forårsklar med ballerinaer fra New Feet

Ønsker du, at dine fødder skal føles friske og veludhvilede – hele sommeren? Så skal din nye forårssko være en ballerina fra New Feet. Med en ballerina får du en delvist tildækket sko, som dog har åbning til forfoden. Dette skaber en perfekt forårssko, som hverken er for kold eller for varm til den danske vejr.

 

Kombiner design og komfort

Mange ballerinaer er udarbejdet i ringe materialer, hvilket gør dem uegnede til længere gåture, eller generelt til hverdagsbrug. Med en ballerina fra New Feet kombineres design og komfort, så du kan bruge den fine ballerina til både hverdag og fest, uden at kunne mærke det i fødderne. New Feets første prioritet er nemlig at skabe komfort til dine fødder, så du ikke får gener af dit fodtøj, men at fodtøjet tværtimod hjælper dig til en bedre gang. Et eksempel på en ballerina fra New Feet er modellen New Feet 171-03-210 Sort. Denne ballerina er produceret i glat kalveskind, gør at dine fødder kan ånde. Derudover indeholder den en X-light gummisål, som med dens lette formular giver god komfort. Derudover er den stødabsorberende. Denne ballerina er specielt udviklet til folk med gangproblemer, samt folk med Gigt eller diabetes.

 

Køb din ballerina hos Tøndersko

Ønsker du at forkæle dine fødder, med flot design og høj komfort? Så skal din forårssko være fra New Feet sko. Hos Tøndersko kan du finde et stort udvalg af New Feets nyeste produkter, herunder ballerinaer, støvler og sandaler. Fælles for skoene er den høje kvalitet, som skaber et perfekt grundlag for en god og sund gang. Hos Tøndersko får du gratis levering på ordre over 499 kr., hvorefter din ordre vil blive leveret indenfor få hverdage. Derudover får du altid lave priser og gode tilbud på et stort udvalg af sko.

Posted in: New Feet